Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Eesti meeskond ei pääsenud 3x3 EM finaalturniirile (0)
05.06.2022

3x3 korvpalli Eesti rahvusmeeskond Karl Johan Lips, Rait-Riivo Laane, Jorgen Rikberg (kõik KK Viimsi/Sportland) ja Oliver Metsalu ei suutnud kindlustada pääsu EM finaalturniirle, kui veerandfinaalis tuli tunnistada Poola paremust 16:21.

Eesti alustas turniiri avapäeva täiseduga ning sai veerandfinaali vastaseks A-alagrupis teiseks jäänud Poola võistkonna, kuid paraku sellest ei piisanud.

 

Küll õnnestus pääs finaalturniirile, ehk TOP 12 sekka, kindlustada Eesti naiskonnal.
Alagrupis kaotus Poolalt ja ühe punktiga võit Belga üle. Veerandfinaalis ühe punktiga lisaaja võit Ungari vastu, keda meie naised pole kunagi 3x3 tiitlivõistlustel võitnud. Otsustavas EM pääsme mängus mäng Lätiga jälle lisaajale ja ühe punktiga võit koju.

 

Loe täpsemalt SIIN

 


3.06.2022

 

Viimsi moodustab ¾ Eesti 3x3 rahvusmeeskonnast

 

4.-5. juunini mängivad Eesti rahvuskoondised Rumeenias, FIBA 3x3 korvpalli Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril. Meeste alagrupivastased on Itaalia ja Rumeenia, naistel Poola ja Belgia. Eesti rahvusmeeskonna kvartet koosneb ¾ Viimsi mängijatest, kui Oliver Metsalu kõrval kuuluvad koosseisu Karl Johan Lips, Rait-Riivo Laane ja Jorgen Rikberg, kes kõik lõppenud hooajal esindasid KK Viimsi/Sportland värve. Neile lisaks kaasas 3x3 peatreener Siim Raudla  koondiste manageriks Viimsi meeskonna esindaja Raiko Matsalu.

 

“Euroopa meistrivõistlustele pääsemise sõel läheb iga aastaga aina tihedamaks, kui peale pääseb endiselt vaid 12 riiki, kuid juba asetatud koondiste hulk on suurem ning kvalifikatsiooniturniiridelt pääsevad finaalturniirile vaid vähesed,“ selgitas Siim Raudla, kes vaatamata lühikesele ettevalmistusajale läheb sarnaselt eelmisele aastale rahvuskoondistega finaalturniiri kohti püüdma. „Möödunud aastal see meestega meil õnnestus ning patt oleks väiksemaid sihte seada,” lisas Raudla.

 

Eesti 3x3 koondiste alagrupimängud toimuvad laupäeval, 4. juunil:

17:20 Eesti vs Itaalia (mehed)

20:25 Eesti vs Rumeenia (mehed)

 

Mehed mängivad C-alagrupis, mis tähendab, et edasipääsu korral satutakse veerandfinaalis vastu A-alagrupi parimatega (Poola, Põhja-Makedoonia või Montenegro). 3×3 korvpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile jõudmiseks peavad mehed võitma lisaks veerandfinaalile ka 5. juuni õhtul toimuva poolfinaali.

 

Möödunud nädalavahetusel mängisid Eesti 3x3 koondised Leedu 3x3 turniiril ja 3x3 PRO turniiril.

Laupäeval 3x3 ELITE turniiril olid mehed alagrupimängudes ja veerandfinaalis võidukad, kuid poolfinaalis tuli tunnistada vastaste paremust ning üldkokkuvõttes leppida 3. kohaga!

Pühapäeval toimunud 3x3 PRO turniiril suudeti uuesti alagrupp võita, kuid veerandfinaalis pidid mehed tunnistama kohalike paremust ning üldkokkuvõttes leppima 5. kohaga!

 

VAATA!

  • Selgusid Eesti vastased 3×3 korvpalli EM valikturniiril SIIN
  • 3x3 korvpalli EMV avaetapi Viimsis võits Team Estonia SIIN

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...