Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Tere tulemast Viimsisse, Dmytro! (0)
14.09.2022

Viimsi treenerite tiimiga on liitinud treener Dmytro Kolomyichenko.

“Sündisin ja kasvasin Musta mere kaldal, Odessas, kus olen kogu oma elu veetnud, Korvpalliga alustasin juba lapsena ning see on jäänud minu elu osaks tänaseni. Erinevatel põhjustel jäi minu mängijakarjäär lühikeseks ning juba 22-aastasena asusin omandama treenerikutset. Alustasin lastega ning aja jooksul sain aru, et korvpall on see, millega tahan end siduda. Ka teadmised ja oskused täienesid pidevalt. Osalesin erinevatel koolitustel ja konverentsidel, täiendasin oma inglise keelt ning peagi laekusid esimesed pakkumised Ukraina Korvpalli Föderatsioonilt (FBU). Olin Odessa korvpalliakadeemia  peatreener. Minu unistuseks on olnud töötada Euroopas. Armastan Euroopa korvpalli ning olin valmis töötama kõrgliiga tasemel. Soov jätta endast jälg maha, viis mu eelmisel suvel oma korvpalliakadeemia asutamiseni Ukrainas. Esialgne plaan oli see käivitada ning seejärel hoida silm peal. Kahjuks tõmbas sõda kõigele kriipsu peale ning pidime Ukrainast lahkuma. Akadeemia eksisteerib edasi, kuid 70% korvpalluritest lahkus sõja tagajärjel riigist. Koos abikaasa Stansilavaga kasvatame kolme imetoredat last- Sofiat, Aleksanderit ja Konstantinost. Nemad on hetkel turvaliselt Lätis. Mul on heameel ühineda Viimsi Korvpalliklubiga ning loodan, et siinne töö aitab mul veelgi areneda ja paremaks saada. Olen tänulik kogu Viimsi korvpalliperele usalduse ja võimaluse eest kasvada nii treeneri, aga ka inimesena,” kirjeldab Dmytro oma senist elukäiku ja treenerikarjääri.

 

Klubi tegevjuht Tanel Einaste, “Eelmise hooaja lõpus oli selge, et tegemaks sammu edasi vajab nii meeskond kui ka korvpallikool lisajõudu. Kuna meeskonna  koosseis on uuenenud ja veelgi noorenenud, meie omakasvandikud moodustavad meeskonnast 50%, siis soovisime kaasata treeneri, kes tegeleb mängijate personaalse arenguga. Samuti soovsime lisa teadmisi ja jõudu tuua korvpallikooli töösse, kuna lisaks meistriliigale ja noorteklassidele osaleme ja esi- ja teises liigas. Kui seni oleme enamasti treenereid edutanud klubi seest, siis sel korral oli meil selge nägemus tuua uusi ideid organisatsioonist väljastpoolt. Dmytro CV, koos ülikoolihariduse, töökogemuse ja Euroopa suurima kooltusporgammi Fiba Europe Coaching Certificate tunnistusega, tegi valiku lihtsaks.

 

Lisainfo:

  • Lisaks Dmytrole on Korvpalliklubi Viimsi treeneritest Fiba Europe Coaching Certificate programmi lõpetanud Tanel Einaste ja programmis osalenud Valdo Lips.

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...