Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Eestlased käisid FIBA Euroopa laagris Kreekas (0)
29.08.2010
Juba kümnendat korda toimunud laagris osales ka KK Viimsi treener Tanel Einaste.

17.-23. august toimus Põhja-Kreekas Kolindrose linnas järjekorras juba kümnes FIBA Euroopa rahvusvaheline laager U15 poistele. Eestit esindasid Kreekas Sten Olmre (KK Pärnu), Rainer Pastimäe (Rakvere SK), Saimon Sutt (Salva Tartu) ja treener Tanel Einaste (Viimsi KK). Lisaks Eestile olid laagris esindatud treeneri ja kolme mängijaga Serbia, Makedoonia, Soome, Gruusia, Albaania ja Türgi. Korraldajamaa Kreeka pani välja 24 mängijat ja 4 treenerit.

Laagri eesmärk on edendada noortekorvpalli üle Euroopa. Programmi panid kokku Kreeka noortekoondiste treenerid ning laagrit juhatas Kreeka U15 koondise peatreener Nikos Tofas. Laagrist on läbi käinud mängijaid üle terve Euroopa. Eelmistel aastatel on laagris osalenud teiste seas ka tänased Euroliiga mängijad Nikos Zisis (Siena Montepaschi), Giorgos Printezis (Malaga Unicaja), Panagiotis Vasilopoulos (Olympiakos) ning „Baby Shaq” Sofoklis Shortsanitis (Tel Avivi Maccabi).

Mängijad jagati kahte treeningrühma, mida juhendasid kaks Kreeka ja neli välistreenerit. Õhtusteks võistlusmängudeks jagati poisid nelja meeskonda, iga grupi juures kolm treenerit. Viie päeva jooksul õpetati mängijatele korvpalli põhialuseid, tiimitööd ja sportlaslikkust. Laagri põhirohk oli sel aastal viskamisel ja visketehnika arendamisel. „Noormängijatele oli see hea võimalus võrrelda oma oskusi eakaaslastega teistest Euroopa riikidest ning omandada ja täiendada oma oskusi erinevate treenerite käe all,” rääkis laagris osalenud treener Tanel Einaste.

Treenerid said väärtusliku kogemuse juhendades mängijaid erinevatest Euroopa riikidest, viies läbi treeninguid ning juhendades mänge. „Sel aastal oli esmakordselt treeningute sisu korraldajate poolt ettevalmistatud ning treenerid viisid treeningud läbi vastavalt play-book’ile. Küll oli vajalik lisada oma nägemus drilli läbiviimisest ning selgitada mängijatele oma nõudmisi ning detaile,” jätkas Einaste.

Lisaks korvpallitreeningutele ja võistlusmängudele peeti laagris ka All-Star mäng. Mängijad valiti treenerite hääletuse põhjal ning kõik eestlased osutusid All-Star mängule valituks. All-Star mängu üheks treeneriks valiti ka eestlane Tanel Einaste, kelle „Valge” meeskond võitis All-Star kohtumise. Rainer Pastimäe valiti laagri sümboolsesse viisikusse.

 


Tavapärasele laagrielule vahelduseks korraldati poistele ka ekskursioon Makedoonia kuningate matmispaika Veginasse, kus asub ka Aleksander Suure isa Philip II hauakamber.

www.basket.ee

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...