Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Nike müügipäev Korvpalliklubi Viimsi õpilastele (0)
03.09.2010
Käesolevaga jõuab taaskord Teieni Korvpalliklubi Viimsi ja meie varustuspartneri ning pikaajalise toetaja NIKE koostöös valminud projekt, millest avaneb suurepärane võimalus soetada endale soodne ning tipptasemel korvpallivarustus hooajaks 2010/2011.

KK Viimsi ja NIKE on väljavalinud tooted, mis peaksid rahuldama ka kõige pretensioonikama noore kossumehe vajadused ning unistusedki.

Toodete hinnaklass meie õpilasele on tunduvalt soodsam kui poest ostes ja loodetavasti lisab uus korralik korvpallijalats Sulle uut indu korvpalliga tegelemisel ning sportlike eesmärkide saavutamisel.

Mis veeldi tähtsam, kindlasti vähendab õige ja kaasaegne jalats ohtu jalavigastuste tekkeks. Tavapärane soovitus on vahetada korvpallitosse vähemalt kord aastas. Seda ka juhul, kui välimuselt on jalatsiga veel kõik korras. Samas on jalatsi jalga kaitsevad ja põrutusi summutavad omadused aastaga kindlasti ammendunud, vahetallad kulunud.

Ka sel aastal toimub KK Viimsi ja NIKE koostöös korraldatav müügipäev, kus esindatud pea kogu NIKE korvpallijalatsi mudelivalik ja korvpallivormid, NIKE asjatundjad tutvustavad tooteid ning aitavad just Sulle sobiliku välja valida.

Müügipäev toimub neljapäeval 9.september kell 18.00 kuni 19.00 Viimsi Algkooli korvpallihalli fuajees või rõdul.

Müügile tulevad uusimad ja moodsaimad Nike korvpallijalatsid.

Müügipäeval saad valida Sulle sobiva toote, proovida ja leida sobiva suuruse, esitada tellimuse ning toote eest ka tasuda.

 

NB! Toote eest tasumine tellimusel on vaid edasise protsessi, ehk Taneli töö lihtsustamiseks. Vajadusel on ikka võimalik vahetada suurust või ka mudelit jne.

Loomulikult on võimalik parandada/vahetada oma tellimust, kui oled eksinud näiteks suurusega.

Kuna kõik pakutavad tooted on Eestis kohe saadaval, peaks need jõudma Teieni peale tellimust paari päevaga.

 

Toote info:

Siit leiad jalatsite ning korvpallivormide tutvustuse. Hetkel Eestis saadaoleva värvivaliku ja suurused ning toodete hinna. Nii saad toodetega eelnevalt tutvuda, teha oma esmavaliku ja seega lihtsustub Sinu tellimimuse esitamine.

 

Korvpallijalatsid

 

Korvpallivormid

Laste pööratav korvpallivorm. Komplekti hind 500 EEK. Saadaval ainult komplektina.


Meeste korvpallivormid. 

Särgid. 300 EEK. Saadaval Must-valge.

Püksid. 300 EEK. Saadaval must-valge.

 

NB! Treenerid paluvad, et igal lapsel oleks treeningul kaasas hele(valge) ja tume (muud värvid) särk. Pööratav särk on selleks lihtsaim lahendus.


Lisainfo:
tanel@kkviimsi.ee
50 48 422

 

KK Viimsi ja Nike

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...