Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland kaotas võõrsil lätlaste BK Ogrele 74:88 (0)
08.12.2022

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga eilses mängus sõitis Viimsi/Sportland külla lätlaste BK Ogre võistkonnale, keda novembri alguses koduväljakul võideti.

Mängu alguses läksid viimsilased kiirelt juhtima, kuid esimese veerandaja võitsid lätlased 21:16. Teisel veerandajal mäng võrdsustus ning poolaeg lõppes pea võrdselt 38:37 BK Ogre kasuks. Kolmandal veerandajal pani kodumeeskond sisse uue käigu, mille järel juhiti 61:53 ning kogu mängu võitsid lätlased 88:74. Viimsi/Sportland meeskonnas puudus haiguse tõttu Malik Toppin.

 

Viimsi/Sportland meeskonnal on turniiritabelis nüüd 7 võitu ja 4 kaotust.

 

Viimsilaste suurimad skooritegijad olid Devin Harris ja Karl Johan Lips 19 punktiga, kes kumbki noppis ka 6 lauapalli. Vastastel oli pidurdamatus hoos Karlis Apsitis, kes viskas lausa 34 punkti.

 

Nii peatreener Valdo Lips, kui Devin Harris ütlesid ühest suust, et Toppini puudumine andis tunda. “Täna oli väga raske mäng, kõik püüdsid ja pingutasid, aga me ei saavutanud seda tulemust, mida oleksime soovinud,” ütles tagamängija.

Peatreener võttis mängu järgmiselt kokku: “Vaatamata ühe põhimängija puudumisele, saime normaalselt alguses minema. Olime mängus sees, kuid vastaste hea visketabavuse vastu teisel poolajal jäime hätta. Ise olime kolmepunktijoone taga kehvad. Võitlust oli, aga õnne mitte.”

 

PAF Eesti-Läti korvpalliliigas peab Viimsi/Sportland järgmise mängu 14. detsembril kodus, kui  külla tuleb TalTech/OPTIBET.

 

VAATA

 

JÄRGMINE KODUMÄNG

Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

K, 14.detsember kell 19:30 Forus Spordikeskus Viimsi

EXMET eri: Viimsi/Sportland vs Taltech/OPTIBET

 

Osta pilet SIIN

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...