Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland võitis koduväljakul TalTech/OPTIBETi 101:75 (0)
15.12.2022

Vana aasta viimases kodumängus ja peaproovis enne nädalavahetusel Narvas toimuvat karikavõistluste finaalturniiri võttis Viimsi/Sportland koduväljakul vastu TalTech/OPTIBETi, kellega kohtutakse ka laupäval karikavõistluste poolfinaalis. Enne omavahelist mängu oli meeskodnadel tabelis vastavalt Viimsil 7 ja tudengitel 3 võitu.

PAF Eesti-Läti korvpalliliiga eilses mängus tegid külalised parema stardi ning juhtisid esimese veerandaja keskel juba kümne punktiga 20:10. Kodumeeskond ärkas siiski kiiresti ning veerandaeg lõppes Viimsi/Sportland poolt vaadatuna 24:25. Teisel veerandajal rebisid viimsilased juba vahe sisse ning võitsid poolaja 49:39. Kolmas veerandaeg kulges võrdselt, mille lõpus oli seis 71:59. Neljandal veerandajal pani Viimsi/Sportland peo püsti, korve tuli igale maitsele ning mäng lõppes 101:75.  Mängule elas kohapeal kaasa 239 pealtvaatajat.

 

Viimsi/Sportland meeskonnal on turniiritabelis nüüd 8 võitu ja 4 kaotust, millega ollakse kuuendal kohal.

 

Mängu kangelaseks kerkis haigusest paranenud Malik Toppin, kes viskas 33 punkti ja korjas 6 lauapalli, lisaks näitas ta mitmeid efektseid pealtpanekuid. Devin Harris lisas 20 punkti ja andis 7 resultatiivset söötu. Noormängija Ron Laanemaa skooris 13 punkti ning kapten Karl Johan Lips korjas 10 lauapalli. Vastaste suurim punktitooja oli Anatoly Shundel, kes viskas 18 punkti.

 

Ron Laanemaa kiitis meeskonna ühtset vaimu. “Esimesel veerandajal tegime palju lapsikuid vigu, teisel veerandajal saime mängu käima ning lõpuks võtsime tiimina võidu nagu plaanitud oli. Kõik toetasid kõiki,” ütles Ron pärast mängu. Meeskonna treener Dmytro Kolomyichenko tõstis samuti esile mängijate head keemiat, mis viis võidule. “Õnnitlen kõiki mängijaid võidu puhul. Hoolimata seisust tablool, ei tulnud see siiski kergelt. Kõikidel oli võidus oma osa, nii juhtkonnal kui igal tiimi liikmel. Nüüd valmistume karikavõistluste Final Four’ks,” võttis treener eilse kokku.

 

Laupäeval, 17. detsembril kell 16:30 kohtutakse sama vastasega Narvas Kaamos Karikavõistluste poolfinaalis. PAF Eesti-Läti korvpalliliigas peab Viimsi/Sportland järgmise mängu 28. detsembril võõrsil Tallinna Kalev/Audentese vastu.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Ron Laanemaa SIIN
  • Dmytro Kolomyichenko SIIN

 

Kaamos Karikavõistlused ½ finaal

L, 17.detsember kell 16:30 Narva Spordikeskus

Viimsi/Sportland vs TalTech/OPTIBET

 

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Saalis näeme!

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...