Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kaamos Karikavõistluste poolfinaalis võitis Viimsi/Sportland TalTech/OPTIBET’i 75:74 ning mängib finaalis BC Kalev/Cramo vastu (0)
18.12.2022

Mullu kaotas Viimsi/Sportland karikavõistluste kolmanda koha mängus just TalTech/OPTIBET meeskonnale ning jäi medalita. Enne tänavust karikavõistluste poolfinaali, kohtuti omavahel kolm päeva tagasi PAF Eesti-Läti korvpalliliiga mängus, mille Viimsi/Sportland võitis 101:75.

Mängu eel pidas treener Kristjan Evart kõige olulisemaks kaitsetööd ning täit keskendumist kogu mängu jooksul. “Soovime esimese poolaasta positiivselt lõpetada ning just karikavõistlustel oma parimat mängu näidata. Final Four’il läheme kõiki mänge võitma,” sõnas ta.

 

TalTech/OPTIBET tegi küll parema stardi, kuid korvidevaese ja mõlemalt poolt vigaderohke esimese veerandaja võitsid tudengid vaid kolme punktiga, 17:14. Teise veerandaja alguses tabas mõlemat meeskonda punktipõud ning jätkuvalt palju oli pallikaotusi. Viimastel minutitel õnnestusid paremini just TalTech/OPTIBET’i visked ning nad võitsid poolaja 38:28. Kolmandal veerandajal jäid viimsilased korraks isegi 13-punktilisse kaotusseisu, kuid just Egert Halleri tabavad visked kaare tagant, tõid veerandaja lõpuks tabloole viigiseisu 54:54. Viimane veerandaeg kulges närviliselt ja pingeliselt ning mäng lõppes Viimsi/Sportland ühepunktilise võiduga 75:74.

 

Viimsi/Sportland poolelt oli täna üleplatsimees Egert Haller 20 punktiga, kes tabas 5 kolmepunktiviset. Malik Toppin lisas 16 punkti ning võttis 8 lauda, kapten Karl Johan Lips viskas 15 punkti ja võttis 13 lauapalli. Otsustava võiduviske tabanud Devin Harris, viskas 9 punkti ning andis 6 resultatiivset söötu. Vastaste suurim skooritegija oli Oliver Metsalu 18 punktiga.

 

Viimsilaste suurim punktitooja Egert Haller ja treener Kristjan Evart pidasid Final Four’i esimest vaatust väga närviliseks ja rabedaks. “Kohamängudele omaselt ei olnud mängupilt kõige ilusam. Hea meel, et suutsime mängu lõpuks enda poole kallutada. Aitäh kõikidele Viimsi fännidele, kes saalis olid, teist oli suur abi,” ütles Egert Haller pärast mängu. Treener Kristjan Evart lisas: “Tegu polnud hooaja kõige ilusama mänguga, aga Final Four’is ilu ei loe. Poisid näitasid sisu just kolmandal veerandajal, kui olime 13 punktiga maas. Lõpp oli juba loterii, aga seekord oli õnn meie poolel. Hea meel on finaalis olla.”

 

Kaamos Karikavõistluste finaalis kohtub Viimsi/Sportland BC Kalev/Cramoga, kes võitis teises poolfinaalis Tartu Ülikool Maks & Mooritsa tulemusega 87:82.

 
Esikohamäng Narva Spordikeskuses algab pühapäeval kell 19:00.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Egert Haller SIIN
  • Kristjan Evart SIIN

 

Kaamos Karikavõistlused finaal

L, 18.detsember kell 19:00 Narva Spordikeskus

Viimsi/Sportland vs BC Kalev/Cramo

 

 

Tule Narva Sportland mängubussiga - TASUTA! Täpsemalt SIIN

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...