Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Paf Eesti-Läti korvpalliliigas kaotas Viimsi/Sportland Riias BC Prometey’le 72:107 (0)
27.12.2022

Enne eilset mängu oli liiga liidril, BC Prometey meeskonnal 12 võidu kõrval tabelis vaid üks kaotus. Viimsi/Sportland hoidis 8 võidu ja 4 kaotusega kuuendat kohta. Riiga sõideti kapten Karl Johan Lipsu ja mängujuhi Siim-Markus Postita.

Ukraina klubi tegi parema stardi ning võitis esimese veerandaja 23:11. Teine veerandaeg kulges võrdselt ja korviderohkelt ning esimene poolaeg lõppes Ukraina klubi 52:37 eduseisul. Ka kolmandal veerandajal tabati suhteliselt võrdselt, mille lõpus juhtis BC Prometey 76:57. Viimasel kümnel minutil panid ukrainlased püsti tõelise tulevärgi ning võitsid kogu mängu 107:72.

 

Viimsi/Sportland poolelt said platsile kõik mehed, noormängijad teenisid korralikult mänguaega. Kapteni rollis olnud Devin Harris viskas 18 punkti, võttis 5 lauapalli ja andis 7 resultatiivset söötu. Malik Toppin lisas 16 ning Egert Haller 11 punkti. Vastaste suurim korvikütt Dustin Hogue viskas 21 silma.

 

Nii tagamängija Jorgen Rikberg kui peatreener Valdo Lips tunnistasid vastaste paremust igas elemendis. “Jäime just kaitses väga nõrgaks ja ei saanud hakkama ning sealt see ligi 40-punktiline kaotus tuli,” ütles Jorgen pärast mängu.  Peatreener Valdo Lips võttis mängu järgmiselt kokku: “Raske mäng nagu arvata oli, vastane oli igas elemendis parem. Loodan, et meie noormängijad tegid mängust omad järeldused ja nägid kuhu on võimalik areneda. Soovin kõikidele meie fännidele ja avalikkusele ilusaid pühi.”

 

Viimsi/Sportland on tabelis jätkuvalt kuuendal, nende järgmine vastane Tallinna Kalev/Audentes 14. kohal, kellega kohtutakse aasta viimases mängus 28. detsembril, Audentese spordikeskuses. Liigas kohtuti omavahel oktoobri lõpus ning Viimsis peetud mängu võitsid võõrustajad 71:69.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Jorgen Rikberg SIIN
  • Valdo Lips SIIN

 

Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

K, 28.detsember kell 19:00 Audentes

Viimsi/Sportland @ Tallinna Kalev/Audentes

 

 

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...