Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Paf Eesti-Läti korvpalliliigas võitis Viimsi/Sportland Tallinna Kalev/Audentese 92:81 (0)
29.12.2022

Enne eilset mängu asus Viimsi/Sportland kuuendal ning võõrustaja Tallinna Kalev/Audentes 14. kohal. Viimsilaste rivistuses ei teinud kaasa vigastust raviv mängujuht Siim-Markus Post.

Viimsi/Sportland alustas mängu hästi, minnes mõne minutiga 11:6 juhtima, kuid seejärel läksid hoogu ka vastased ning peamiselt Joonas Järveläineni korvidest, võitsid nad esimese veerandaja 25:21. Teisel veerandajal juhtis kord üks, kord teine ning poolaeg lõppes viigiliselt 49:49. Kolmanda veerandaja lõpus juhtis Viimsi/Sportland 69:65. Viimasel veerandajal ei õnnestunud Kalevi meestel lähemale kui nelja punkti kaugusele jõuda ning nii teeniti hooaja üheksas võit numbritega 92:81.

 

Viimsi/Sportlandi resultatiivseim oli kapten Karl Johan Lips 27 punktiga, kes võttis ka 7 lauapalli. Uhkete pealtpanekutega hiilanud Malik Toppin lisas kontosse 23 punkti ja 6 lauapalli. Devin Harris viskas 11 punkti ja andis 13 resultatiivset söötu. Vastaste suurim korvikütt oli Joonas Järveläinen 29 punktiga.

 

Nii Aleksander Oliver Hint kui treener Kristjan Evart tõid välja vajakajäämisi just kaitsemängus. “Mängu alguses olime veidi uimased ja tegime lapsikuid vigu. Teisel poolajal võtsime end kokku ning lõpptulemuseks magus võit. Suur tänu fännidele, kes olid võõrsil meid toetamas,” ütles Hint pärast mängu. Treener Kristjan Evart võttis mängu järgmiselt kokku: “Kaitses ei tulnud me hästi toime just üks-ühe vastu olukordades, vastased said sealt liiga palju punkte. Aga spordis loeb võit ja selle üle on hea meel.”

 

Eilse võiduga tõusis Viimsi/Sportland tabelis viiendale kohale. Järgmised mängud peab Viimsi/Sportland uuel aastal Lätis. 6. jaanuaril kohtutakse sel hooajal esmakordselt BK Ventspilsiga, kes hoiab liigas kuuendat kohta. 8. jaanuaril kohtutakse BK Liepajaga, keda novembri teises pooles võideti 82:67 ning kes hetkeseisuga hoiab 12. kohta.

 

Soovime kõikidele fännidele ja toetajatele ilusat aasta lõppu! Kohtumiseni uuel aastal!

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Turniiritabel SIIN

 

Järgmine kodumäng: Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

K, 11.jaanuar kell 19:30 Forus Spordikeskus Viimsi

Viimsi/Sportland vs BC Tarvas

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...