Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland kahemänguliselt Läti turneelt võidulisa ei teeninud (0)
09.01.2023

Viimsi/Sportland sõitis möödunud nädalal Lätti, kus reedel mängiti Ventspilsis ning eile Liepajas. Kui BK Ventspilsiga oldi turniiritabelis järjestikku viiendad-kuuendad, siis Liepaja asus enne eilset mängu 12. kohal. Võõrsil mängides võis mõlemal päeval oodata väga rasket võitlust.

Reedel, 6. jaanuaril, sai kodumeeskond BK Ventspils mängu kiiremini sisse ning võitis esimese veerandaja 26:14. Teisel veerandajal kärises vahe korraks 25-le punktile, kuid veerandaja lõpus hakkasid viimsilased mängu tagasi ronima ning poolaeg kaotati 37:54. Kolmandal veerandajal hakkas Viimsi/Sportland oma mängu näitama ning 10-minutiline minimatš võideti 31:25. Neljas veerandaeg kulges punkt-punkti mängus. Mängu võitis BK Ventspils 100:90.

 

Viimsi/Sportland poolelt osutus suurimaks skoorijaks Malik Toppin, kes viskas 18 punkti. Karl Johan Lips ja Egert Haller lisasid kumbki 17 punkti. Lisaks võttis kapten Lips 8 lauapalli ja andis 5 resultatiivset söötu. Vastaste edukaim Linards Jaunzems viskas 30 punkti.

 

Nii mängujuht Siim-Markus Post kui peatreener Valdo Lips pidasid kaotuse põhjuseks nendepoolset uimast algust, mis lubas vastastel kohe kergeid korve saada. “Viimased kaks ja pool veerandaega olime juba mängus sees, kuid ega 25-punktilisest kaotusseisust pole kerge välja tulla,” tõdes peatreener pärast mängu. 

 

 

Eilses mängus, BK Liepaja vastu, alustas kodumeeskond bravuurikamalt, kuid viimsilased ei lasknud vastastel eest ära minna ning avaveerandaeg lõppes 26:22 lätlaste kasuks. Teine veerandaeg kulges samuti pea võrdselt ning garderoobi mindi BK Liepaja eduseisul 49:42. Kolmandal veerandajal vahe pisut kärises ning lõppes Viimsi/Sportland poolt vaadatuna 59:69. Mängu viimasel veerandajal õnnestus vastastel pea kõik ning vahe kärises suuremaks. Mängu lõppskoor 97:79 BK Liepaja kasuks.

 

Viimsi/Sportland poolelt osutus suurimaks punktitoojaks Malik Toppin, kes viskas 27 punkti ja võttis ka 9 lauda. Devin Harris lisas 15 ning Karl Johan Lips 14 punkti. Mängujuht Siim-Markus Post andis 11 resultatiivset söötu ja viskas ise 7 punkti. Vastaste parim Davis Geks viskas 27 punkti.

 

Nii peatreener Valdo Lips, kui mängu parim Malik Toppin sõnasid, et täna ei õnnestunud õieti midagi ei kaitses ega ka rünnakul. “Peame mängu kiiremini sisse elama ning kaitses ei tohi fookust kaotada,” oli Toppini resümee mängust. Peatreener Lips lisas: “Valus kaotus jälle kuna mitte mdagi ei õnnestunud. Peame omad järeldused tegema, pikalt põdema jääda ei saa. Kolmapäeval ootab kodus mäng BC Tarvase vastu.”

 

Viimsi/Sportland hoiab hetkel tabelis 9 võidu ja 7 kaotusega kuuendat kohta. Järgmise mängu peavad viimsilased 11. jaanuaril kodus, kui külla tuleb BC Tarvas, kes on tabelis viimasel kohal.

 

VAATA

  • Mängu statistika
  • Intervjuud
  • Turniiritabel SIIN

 

Järgmine kodumäng: Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

K, 11.jaanuar kell 19:30 Forus Spordikeskus Viimsi

iDeal eri: Viimsi/Sportland vs BC Tarvas

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland vs BC Tarvas SIIN

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...