Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland pidi tunnistama BC Kalev/Cramo paremust 74:87 (0)
17.01.2023

Hiljutises karikafinaalis pidi Viimsi/Sportland tunnistama BC Kalev/Cramo võitu, kuid PAF Eesti-Läti liigas oli viimsilastel samade vastaste üle kirjas võit.

Esimesel veerandajal tegi Viimsi/Sportland väga hea stardi ning läks juhtima 25:13. Poolaeg lõppes samuti positiivselt ehk 45:37 viimsilaste kasuks. Kolmanda veerandaja võitis kodumeeskond BC Kalev/Cramo 28:20 ning enne viimast kümmet minutit näitas tabloo viigiseisu 65:65. Viimasel veerandajal oli pealinlastel rohkem võimu, viimsilased tegid kergeid vigu ning BC Kalev/Cramo võitis kogu mängu 87:74.

 

Viimsi/Sportland poolelt tabas kõige paremini Devin Harris, kes lisaks 19 punktile, andis ka 6 resultatiivset söötu. Kapten Karl Johan Lipsu saagiks jäi 14 punkti ja 10 lauapalli. Egert Haller viskas 14 punkti ning mängujuht Siim-Markus Post andis 7 resultatiivset söötu. BC Kalev/Cramo üleplatsimees oli Oleksandr Kovilar, kes viskas 30 punkti.

 

Nii mängujuht Devin Harris kui peatreener Valdo Lips jäid üldjoontes mängupildiga rahule, kuid eriti viimase veerandaja lapsikud vead, panevad peeglisse vaatama. “Meeskonnana mängiti ju hästi, ka kaitses pingutati korralikult. Kuid peame omad järeldused tegema, et järgmistes mängudes vältida lihtsaid eksimusi. Pühapäeval on selleks uus võimalus, kui kodus Valmiera vastu mängime,” ütlesid mõlemad.

 

Viimsi/Sportland hoiab hetkel tabelis 10 võidu ja 8 kaotusega seitsmendat kohta. Järgmise mängu peavad viimsilased 22. jaanuaril kodus VALMIERA GLASS VIA vastu, kes asub liigas 14. kohal.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Devin Harris SIIN
  • Valdo Lips SIIN
  • Turniiritabel SIIN

 

Järgmine kodumäng: Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

P, 22.jaanuar kell 17:00 Forus Spordikeskus Viimsi

Converse eri: Viimsi/Sportland vs VALMIERA GLASS VIA

 

 

 

OSTA pilet SIIN

 

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...