Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland võitis võõrsil tiitlikaitsjat VEF Riga 72:65 (0)
26.01.2023

Viimsi/Sportland oli enne eilset mängu üheteistkümne võidu ja kaheksa kaotusega liigatabelis kuuendal, nende vastane, möödunud hooaja meister VEF teisel kohal.

Mängu alustas paremini Viimsi/Sportland, kes läks juhtima 6:0. Veerandaja keskel seis võrdsustus, kuid Viimsi võitis esimesed 10 minutit 19:18. Malik Toppin oli visanud juba 9 punkti. Teisel veerandajal näitasid mõlemad head kaitsemängu ning poolajavileks juhtis Viimsi 35:34.

 

Kolmandal veerandajal pidas Viimsi kaitse jätkuvalt hästi, tabati kaugviskeid ning lätlased said vaid 14 punkti Viimsi/Sportlandi 22 vastu. Viimasel veerandajal jõudis VEF Riga korraks viie punkti kaugusele, kuid Viimsi/Sportland kaitses hästi, rünnakuid mängiti pikalt ning kogu mäng võideti 72:65. Suurepärane mäng võõrsil tabeli teise meeskonna vastu!

 

Viimsilaste resultatiivseim Egert Haller viskas 18 punkti. Malik Toppin lisas 15 ja kapten Karl Johan Lips 14 punkti. Devin Harris andis 12 resultatiivset söötu ja viskas 8 silma.

Lätlaste parim Kristers Zoriks viskas 21 punkti.

 

Kapten Karl Johan Lips ja treener Kristjan Evart kiitsid tervet meeskonda. “Väga kõva võitlus oli, kõik andsid endast parima ning ajalooline võit on kotis. Eriti hea meel on Kokk’i pärast, kes tegi paar mängumehe viset ning see võiski olla üks põhjustest, miks me vahe sisse saime,” ütles Karl Johan Lips pärast mängu.

 

Treener Kristjan Evart muheles: “Täna on 25. jaanuar ja me võitsime Riias VEF-i ning mul on sünnipäev. Kõik pingutasid algusest lõpuni ning lasime neil vaid 65 punkti visata. Ma ei hakka detailidesse isegi laskuma, väga kõva mäng.”

 

Viimsi/Sportland on nüüd 12 võiduga jätkuvalt kuuendal kohal. Järgmise mängu peavad viimsilased 28. jaanuaril Raplas, kohaliku AVIS UTILITASE vastu, kes on hetkel liigas kaheksandal kohal.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Karl Johan Lips SIIN
  • Kristjan Evart SIIN
  • Turniiritabel SIIN

 

Järgmine mäng: Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

L, 28.jaanuar kell 17:00 Rapla, Sadolini Spordihoone

Viimsi/Sportland @ AVIS UTILITAS Rapla

 

 

Järgmine kodumäng: Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

P, 5.veebruar kell 17:00 Forus Spordikeskus Viimsi

Noto Pro eri: Viimsi/Sportland vs Keila KK

 

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused ja Teamsport.ee

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...