Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi pääses Eesti Meistrivõitlustel B-klassis Eliit sarja (0)
14.10.2010
Eliitsarja testturniiril alistati Tabasalu PK kahe mängu kokkuvõttes 13 punktiga.

Eliitsaraja testturniirist võttis osa neli meeskonda KK Viimsi, Tabasalu PK, T.Soku KK II ja Turba Spordikool, kes olid vastavalt paaridesse paigutatud, esimeses paaris vastamisi Viimsi ja Tabasalu ning teises T.Soku KK ja Turba.

 

Edasipääsejad selgitati kahe mängu kokkuvõttes, mängides kodus ja võõrisil.

 

Esimeses kohtumises Tabasalus, 27.septembril saavutas võidu Tabsalu PK.

Viimsi poisid ei suutnud leida oma mängu- mängida agressivset kaitsest ning teravat ja kiiret rünnakut. Samas jättis soovida ka visketabavus, mis veidigi parem olles, oleks võinud aidata juba esimese mägu võita. Kuigi 3 minutit enne mängu lõppu oli Viimsi suutnud teha 8:0 vahespuri ning vahendada kaotusesisu neljale punktile, haaras Tabasalu taas initsiatiivi ning lõppskooriga 56:70 jäi "esimese vaatluse" võit Tabasallu.

 

Teine kohtumine toimus Viimsi, 1.oktoobril.

See mäng oli Viimsi poiste poolt juba teisest puust.

Alustati kohe agressiivse kaitse ning kiirete ning resultatiivsete rünnakutega, olles selgelt domineerivaks pooleks. Vaheajale mindi Viimsi poiste kuue punktilises eduseisud.

Teiseks poolajaks oli Viimsi kaitse Tabasalu jõuvarud täielikult ammendunud, ning lühikese ajaga spurtis KK Viimsi turvalisse eduseisu.

Lõppskoor 96:69. Ehk kahe mängu kokkuvõttes KK Viimsile 13 puntiline võit ja pääs B-klaasi kümne tugevaima meeskonna hulka.

 

Teises paaris suutis T.Soku KK olla parem Turba Spordikoolist.

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...