Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Minikorvpalli Meistrivõistlustelt Viimsisse pronksmedalid! (0)
18.04.2011
Nädalavahetusel Vokas ja Jõhvis toimunud Minikorvpalli Finaalturniirilt toodi Viimsisse pronksmedalid. Ühtekokku võttis sellel aastal meistirvõistlustest osa koguni 32 meeskonda!

Täiseduga alagrupiturniiri läbinud KK Viimsi I meeskond (99-poisid ja 2001 poisid, treener Sulev) läks laupäevases veerandfinaalis kokku SK Rim/Pirita meeskonnaga. Hoolimata "aeglasest" algusest võeti kindel võit tulemusega 66:42.

 

Poolfinaalis pidid Viimsi poisid suurelt alla vanduma hilisemale meistermeeskonnale Erkmaa KK. Skoor 34:79. 

Mängud Erkmaa kooliga on meie poistele alati rasked olnud. Vastane on niigi tugev ja tahab alati iga hinna eest oma paremust tõestada, hoolimata skoorist, esimesest kuni viimase minutini.

 

Kolmanda koha mängu vastaseks saime Salva Rock I meeskonna, kes oma poolfinaalis pidi tunnistama Virumaa PK paremust, 44:64.

 

Põnevas punkt-punkti mängus olid veidi kindlamad sel korral Viimsi poisid ning lõppskooriga 70:67 toodi Viimsisse EMV pronksmedalid. See oli paljudele poistele ja treenerile "preemiaks" eelmise aasta ühe punktilise allajäämise eest, sama turniiri, samas mängus, samale vastasele.

 

Tegu on KK Viimsi teise medalida Eesti Meistrivõistlustelt. Sama on suutnud varem treener Tanel ja 96-poisid.

Meistrivõistluste IV kohad on saavutanud 95-poisid, treener Teet ja 98-poisid, treener Sulev.

 

KK Viimsi I mängis koosseisus: Brent-Stuart Ahvonen, Karl-Herman Jürgenson, Kevin Kruusing, Karl Kukk, Margus Liinev, Karl-August Mikovits, Markkus Mätlik, Marten Mätlik, Kristo Palmik, Jakob-Richard Proos, Kevin Puudersell, Erik Puura, Stenver Pärn, Sander Raieste, Andreas Rass, Jörgen Rikberg, Kristofer Seema, Rauno Stoltsen, Henri Särekanno, Henri-Sten Vainola, Albert-Ananda Viilik. Treener Sulev Särekanno.

 

Palju õnne poistele ja treenerile!

2011.aasta Minikorvpalli Eesti Meistriks krooniti Erkmaa KK, kes finaalis alistati Virumaa PK 60:42.

I Erkmaa KK

II Virumaa PK

III KK Viimsi

4. Salva Rock I

5. Rapla KK

6. H-Sport SK

7. SK Rim/Pirita

8. Tallinna Reaalkooli SK

 

Minikorvpalli meistirvõitlustest võttis osa ka KK Viimsi II meeskond (2000- ja 2001-poisid, treener Tanel). Aasta, kuni kaks aastat vanemate poistega häbisse ei jäädud, kui 6 võidu ja 10 kaotusega, saadi alagrupis 11.koht. 

 

www.kkviimsi.ee

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...