Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Nädalavahetusel toimus Viimsis iga-aastane Eesti Makro- ja Mikrokorvpalli Festival. (0)
24.05.2012
Kokku osales kahe päevasel võistlusel 42 võistkonda üle Eesti, kelle sünniajaks on märgitud 2001.a. ja hiljem. Võisteldi omavahel lisaks korvpallile ka rahvastepallis, viske- ja teatevõistluses ning korvpalliteemalises viktoriinis.
Poiste võistluse põhiklassi võit rändas Rakvere ja tüdrukutel Tartu.
Rakvere Spordikool (treener Märt Raam) oli kokku esindatud koguni 7 võistkonnaga ning parimaks kõigi seas osutus Rakvere SK I võistkond, kellele kuulus alavõit lisaks korvpallile, ka rahvastepallis ja viktoriinis.
 
Teise koha näpsas napimast napimalt konkurentide eest SK RIM I võistkond (treenerid Arkko Pakkas, Kaarel Loigu).

Kolmas koht jäi maha vaid ühe punktiga ning see kuulus Tartu Ülikool/Salva I meeskonnale (treener Jano Kunts).

Neljas koht jäi kodusaalis pallinud KK Viimsi II võistkonnale (treener Sulev Särekanno), kes kogus tartlastega sama palju punkte, kuid tartlased edestasid Viimsi meeskonda napilt otsustavaks saanud korvpallis.

KK Viimsi I meeskonna medalilootustele tõmbas kriipsu peale ebaõnnestumine rahvastepallis ning teatavevõistlustel. Vikoriinil saavutati kolmas koht, viskevõistluse võit jäeti koju ning festivali peaalal, korvpallis, oldi samuti kolmandad.

KK Viimsi III meeskond koosnes 2002.a. poistest ning saavutas kokkuvõttes 20.koha.

Pühapäeval toimus ka meeleolukas showprogramm, kus lastele tulid külla Piimameister OTTO/Rapla KK mängijad Sven Kaldre ja Indrek Kajupank, kelle vastu said kõik ka oma oskused proovile panna. Lisaks võistlesid omavahel võistluste maskotid tantsuoskustes ja pealtpanekuvõistlustel.

KOONDTABEL

PILDIGALERIID


Ürituse õnnestumisele aitasid kaasa:
Ajakiri Basketball, AND1, Acme, Balbiino, Cum Laude, Delfi Sport, Eesti Korvpalliliit, Gamestar, G4S, Haribo, Kuulsaal, Nike, Sportland, Toyota, Vudila, Värska Vesi.

www.basket.ee
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...