Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Toimus linnalaager Time-Out (1)
14.08.2012
Reedel 17.augustil lõppes ühise piknikuga Viimsi Vabaõhumuuseumis terve nädala väldanud, Korvpalliklubi Viimsi poolt kõigile piirkonna noortele suunatud sportlik linnalaager Time-Out. Laaris osalesid aktiivsed poisid, vanuses 6 kuni 10 aastat.
Toredaid mänge, trenne ja mudi tegevusi jagus kogu nädalaks. Muuhulgas külastati Saku Suurhallis Eesti korvpallikoondise mängu.

Time-Out laager oli suunatud laiapõhjalisele sportlikule tegevusela ja kvaliteetsele suveaja veetmisele.
Loomulikult ei puudunud laagrist korvpallitreeningud, mille kõrvale võtsid poisid osa paljudest erinevatest sportlikest tegevustest.
Külastati juba mainitudViimsi Vabaõhumuuseumit, Saku Suurhalli ja Haabneeme randa.

Laagri treeneriteks olid KK Viimsi treenerid Sulev ja Sander ning uuest hooajast klubiga liituv Allar.

Klubi esindaja Tanel Einaste: "Hea meel on tõdeda, et oleme suutnud sellise laagri näol tekitada pretsedendi. Poiste huvi on kindel märk, et püüdleme õige asja suunas. Võimalik, et järgmisel aastal suudame täiustada laagri formaati ning üritame veelgi paremini ja laiemalt seda läbi viia. Tänan kõiki osalejaid ja treenereid! Kindlasti loodan kõigiga kohtuda ka järgmisel suvel, aga miks mitte juba sügisel uuel korvpallihooajal".

Möödunud nädalaga õpiti kindlasti nii mõnigi uus tegevus, leiti uus sõber või uus harrastus.
Kõik osalejad said meeneks nimelise laagrisärgi ning isikliku korvpalli ja Saku Suurhallis "kohustusliku" fännipasuna.

Paneme palli käima!

www.kkviimsi.ee
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...