Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi X (0)
30.10.2012
30.oktoober 2002.aastal registreeriti Korvpalliklubi Viimsi äriregistris ja tänaseks on klubi liikmeskond kasvanud 180 õpilaseni.
Korvpalliklubi Viimsi sünnile pandi algus 2002. aasta augustis.
Klubi asutajateks on Anti Kalle, Teet Tiisvelt ja Tanel Einaste.

Kõiki kolme sidus armastus korvpalli vastu ning soov arendada oma lemmik ala ka koduvallas. Nägime Viimsi valla noortes tohutut potentsiaali ja huvi tegeldega selle emotsionnalse mänguga, mis seob maailmas miljoneid inimesi, kuid kahjuks puudus neil seni see võimalus- harjutada regulaarselt kaasaegsetes treeningtingimustes.

KK Viimsi ei soovi pakkuda Viimsi vallas lihtsalt „sportimise teenust”, vaid soovime läbi regulaarse, sihipärase töö viia Viimsi Eesti ja Euroopa korvpallikaardile.

Korvpalliklubi Viimsi misioon: PAREMA JA SPORTLIKUMA VIIMSI VALLA NIMEL!

Meie eesmärgiks on noorte vaba aja sisustamine spordiga ning läbi selle täisväärtusliku ühiskonna liikme kasvatamine. Noortele ühe elustsenaariumina sportlaskärjääri pakkumine.

Klubi sisulise treeningtöö algas 2002 aasta oktoobris. Sama aasta lõpuks sai KK Viimsi ka Eesti Korvpalliliidu liikmeks.
Meie esimese hooaja lõpuks treenis klubi kehes treeninrühmas 25 noort korvpallisõpra.  Tänaseks harjutab KK Viimsi kolmeteistkümnes treeningrühmas kuue treeneri käe all juba 180 last ja noort vanuses 5 kuni 25 eluaastat.

Meie klubi lapsed osalevad aktiivselt ja üha edukamalt noorteturniiridel. Treeningprotsessi märksõnadeks võib pidada plaanipärasust ja sihikindlust. Lisaks turniiridel osalemisele on ka KK Viimsi ise pakkunud noortele korvpalluritele võimalusi oma oskusi proovile panna korraldades Viimsi Sügisturniiri ja Viimsi 3:3 turniire, samuti on juba mitu aastat meie klubi korraldada olnud Viimsi Meistrivõistlusi korvpallis.
Korvpalliklubi Viimsi õpilased osalevad Euroopa Noorte Korvpalli Liigas.

Peame oluliseks ühtsust KK Viimsi spordiperes ja lastes klubilise kuuluvustunde tekkimist. Selleks püüame igati arendada klubilist tegevust korraldades klubi jõulupidusi, ühiseid spordiürituste külastamisi ja koguneme kõik kevadel, et ühiselt hooajale joon alla tõmmata.

Samuti loodab klubi lapsevanemate laiapõhjalisele koostööle, olgu see poolehoidjama, sponsorina või fanaatilise fännina.
Paneme palli käima.

Palju õnne meile!
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...