Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsile minikorvpalli Eesti meistrivõistlustelt 4. koht (1)
15.05.2007
Jaanuari lõpus alustasid sajad väikesed poisid ja tüdrukud mänguderohket teed ihaldatud Eesti minikorvpalli meistritiitli poole. Meeldiv on tõdeda, et korvpall on noorte seas jätkuvalt populaarne, turniiril osales 36 poiste ja 12 tüdrukute võistkonda üle Eesti. Sellest aastast on Minikorvpall ja noortesarjad Korvpalliliidule eriline priorittet ning appi võeti minikorvpalli võistlussarja vedama endine tippkorvpallur Rauno Pehka, kelle arvates peaks olema iga turniir väikeste laste korvpallipidu, kus ei keskenduta ainult korvpallile ning võidule! „Suurim eesmärk on nakatada noori spordipisikuga, aga ka panna nende vanemaid kaasa elama oma laste tegemistele. Loodetavasti aitavad neid turniire külastavad tippkorvpallurid tekitada sellest üritusest mälestuse, mis elu lõpuni magusalt meeles püsib. Ma ise mäletan oma esimesi samme minikorvpallis selgemalt,  kui mõnda täismeheeas võidetud Eesti meistritiitlit," sõnas Pehka. Tõepoolest, muutustest oli märgatav kasu, võistlussüsteem muudeti kaasahaaravamaks, mängud toimusid esinduslikes saalides, kõiki etappe külastasid tippmängijad ning ka noorte auhinnalaud oli varasemast rikkalikum.
Minikorvpalli võistlussari sai meeldejääva avalöögi Viimsis, kus lisaks Pehkale olid üritusse kaasatud ka mitmed praeguseid meistriliiga mängijad, eesotsas Martin Müürsepa ja Gert Kullamäega, kes demonstreerisid oma oskusi erinevatel võistlustel. Heade suhtlejatena leidsid külalised lastega kohe hea klapi. Kindlasti oli kohtumine oma eeskujuga ja sellest mälestuseks jääv autogramm või ühispilt paljudele lastele suureks innustuseks ja tekitas soovi tublisti treenides ükspäev ise nii kaugele jõuda. Rahule jäid ka kuulsad külalised, nähes et armastatud mäng on endiselt pop ja noortele huvipakkuv.
Korvpalli populaarsus on jätkuvalt tõusuteel ka Viimsis, selle tõestuseks sai meie klubi panna välja kokku kolm võistkonda, kaks poiste ja ühe tüdrukute. Põhiturniiril olid poiste võistkonnad jagatud kahte alagruppi, kus iga võistkond pidas 17 mängu. Oodatult kõige edukamalt esines meie esimene meeskond, kokku nopiti 15 võitu, kaotused tuli võtta vastu ainult Rakvere ja Kohila/Märjamaa eakaaslastelt. Tubli esitus põhiturniiril tagas koha finaalturniiril, mis peeti aprilli lõpus Viimsis.
 
Veerandfinaalis saadud võit Ülenurme võistkonna üle viis meid poolfinaalis põhiturniiri võitja Rakvere SK I meeskonnaga. Mäng algas tasavägiselt, poisid näitasid ilusat mängu ning esimene veerandaeg lõppes Rakvere minimaalse eduga 12:11. Teine veerandaeg algas Rakvere tugeva pressinguga ning sellest tingitud rohkete pallikaotuste tõttu kärises ka vahe suureks. Viimasel neljandikul suutsid Viimsi poisid veel pingutada ja natuke ka kaotuseisu vähendada, kuid lõpusireeniks pidime tunnistama ikkagi Rakvere poiste kindlat paremust 69:35.
 
Pronksikohtumises vastaseks KK Hito Kohtla-Järvelt. Mängu kulges algusest lõpuni tasavägiselt, Hito asus alguses paari punktiga ette ning selline vahe püsis pea terve mängu. Kohati saime vahe minimaalseks, kuid seda lisakäiku, mis oleks vastasest ette rebinud seekord me ei leidnud. Pronksmedalid läksid 46:37 võiduga see aasta Kohtla-Järvele.
 
Neljas koht Eesti Meistrivõistlustel on väga hea tulemus ning sellega hooajaga võib igati rahule jääda. See on ka siiani KK Viimsi parimaks tulemuseks Eesi Meistrivõistlustel ning kinnitanud Viimsi Eesti korvpallikaardile. Loodame, et korvpalli populaarsus vallas ainult kasvaks ning järgmistel aastatel tuleks Viimsisse ka säravamad medalid.
  
Eesti Meistriks tuli Saku Suurhallis peetud finaliga Salva Tartu/Kuremaa I meeskond, kes vägagi haaravas mängus alistas Rakvere SK I meeskonna tulemusega 62:52. Medalid riputas parimatele kaela olümpiamängude hõbe- ja pronksmedaliomanik, 1967 a maailmameister korvpallis Jaak Lipso. Iga võistkonna mängijat premeeris AS Jalajälg tegevjuht Rainer Tops Nike'i eriauhindadega.
KK Viimsi I võistkonnas mängisid: Mark Mittal, Karl Kurmiste, Henrik Link, Emil Metsson, Roland Engel, Marko Kivi, Stenar Valtsov, Sander Hüüdma, Sander Kõiva, Ragnar Jung, Artur Gartvich, Georg Haud, Daanius Aas, Oliver Roosalu ja Ragnar Ventsel. Treener Teet Tiisvelt
 
KK Viimsi II meeskond, mis koosnes 1996 aastal sündinud poistest, ehk kes pidid võitlema endast aasta vanemate, seega pikemate ja kiiremate poistega, saavutas 18 meeskonna seas alagrupiturniiril tubli seitsmenda koha. Üldine sarja võidud-kaotused suhe kindlalt positiivne 11-6. Alagrupi 5...6. kohast ja seega pääsust lisakvalifikatsiooniturniirile jäi puudu 1 võit, "saatuslikuks" said meile kaotused Rapla I ja Pärnu meeskondadele veebruaris toiminud etapil, kui meil 2/3 meeskonnast hädas haigustega ning vastastes meeskondadesse kuulusid ka vanemad poisid. Üldarvestuses Minikorvpalli võistlussarjas KK Viimsi II meeskonnale 13. kuni 14. koht. Kahjuks tabas meid talvel ebaõnn ja harvaesinev haigustelaine, mis ei lubanud plaanitult, täiskooseisus ligi kolm kuud harjutada ja võistelda, pidime lausa loobuma mitmest tugevatasemelisest turniirist. Kokkuvõttes esinesid nooremad poisid igati tublisti ning sisukalt, see sisendas kindlust, et tublit tööd jätkates ning võistkonna koospüsimisel oleme kindlasti järgmistel aastal ägedad medalinõudlejad!
 
KK Viimsi II võistkonnas mängisid: Arles Egert Lell, Karl Johan Lips, Karl Robin Jürjens, Ott Sander Kapper, Villem Eriks Luks, Ants Ojasoo, Hendrik Randveer, Magnus Kruusing, Hanno Laan, Hans Kristjan Urm, Roland Rebase, Siim Mets, Robert Katmann, Oliver Johan Bötker. Treener: Tanel Einaste.
 
Ilusat spordihooaja lõppu ning puhkust kõigile! Seekordne hooaeg oli KK Viimsile juba viiendaks.
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...