Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
EMV II Liiga. KK Viimsi vs KK Rae Koss 40:61 (0)
10.10.2013
Nähtavasti seadis hooaja esimene kodumäng nii mõnegi palluri õlgadele suure koorma. Nii ei tahtnud visked tabada ja vastu võeti hulk valesid otsuseid.
Kuigi lõppskoor ei iseloomusta päris täpselt jõudude vahekorda on see hetkel ikkagi reaalsus.
Kui tihtilugu lähevad statistika ja mängupilt omavahel lahku, siis selles mängus võib kaotuse põhjused üheselt kokku võtta numbritega:
Vastasel lubati võtta koguni19 ründelauapalli, nendest 12 esimesel poolajal.
Mängus teenisime vaid kümme vabaviset, seejuures kõik esimesel poolajal, millest omakorda realiseeriti vaid üks!
Esimesel poolajal sooritati vaid 5 kolmepunkti viset, mis lubas vastasel kaitse korvi alla kokku tõmmata ja viis meie rünnaku tasakaalust välja. Nö heaks peetakse suhet 1/3 kolmeseid ja 2/3 kahepunkti viskeid.

Kui närvilisus välja jätta võiks mängupildiga, eriti kaitsega rahul olla, sest mitmeid kordi ei suutnud vastane palli kaheksa sekundiga üle keskjoone tuua või sunniti sooriatama raske vise. Käesolevat hinnangut kaitsemängule toetaks ka võitja skoor - 61 punkti. Kahjuks saab aga kaitsega rahul olla vaid kuni lauavõitluse alguseni ehk blokeerimiseni, kus enamus kordi Viimsi poisid nö pealtvaatajaks kehastusid, ilmselt lootes Nike seljakotti võita. Hinnanguliselt umbes kolmandik vastase punktidest liigitatakse second chance points.

"Mängijaid kammitses esimese kodumängu "värin". Ühest küljest taheti väga hästi mängida, samas kardeti enesekindlat otsust viskamiseks vastu võtta. Poisid ei ole veel harjunud jõulist kehalist mängu mängima, sest kõik poisid mängivad veel noorteklassis. Sellest ka suur allajäämine lauavõitluses. Paljudele poistele on II liiga mängud üldse esimesed mängud meeste vahel. Eks harjumine võtab aega. Kaitse oli see-eest kuni blokeerimiseni super ning vanemad ja kogenumad vastased olid, võib öelda isegi kogu mängu, hädas hea viskekoha leidmisega. Kui mängime samamoodi kaitses edaspidi ja suudame ka oma lauda jõuliselt blokeerida, on kõik võimalik. Kindlasti läheks ka rünnakul lihtsamaks, sest tekib võimalusi saada ka kergeid korve kiirrünnakutest," võttis mängu kokku treener Valdo Lips.

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...