Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Aasta esimene välisturniir on jäänud seljataha (0)
06.01.2014
» Turniiri avamine. Pilt: Rene Must
Korvpalli mekast, Leedust, toodi Viimsisse turniiri neljas koht.
KK Kadise kutsel kolm päeva Marijampoles väldanud turniirist võttis ühtekokku osa kaheksa meeskonda. Lisaks Viimsi ja korraldajamaa Leedu meeskondadele tõi turniirile rahvuvahelisust BC Ambroš Krvavec, Sloveeniast.
Alagrupiturniirilt kogus KK Viimsi kaks võitu ja ühe kaotuse, mis andis teise koha. Mängude tulemused vastavalt: vs KK Kadis Vilkaviškise 52:47, KM Perkūnase 40:59, KK Kadis Marijampolė I 39:36.

Poolfinaalis tuli tunnistada Marijampolė ŽSMi paremust 32:48.
Kolmanda koha mängus kohtuti taaskord juba tuttava KM Perkunase meeskonnaga. Kahjuks kuulus ka sel korral võit leedulastele. Skoor 46:56.
Kogu turniiri aga eriti poolfinaali kui finaali iseloomustas mõlemapoolselt jõuline ja agressivne mäng, mida Eestis kindlasti ei kohta. Mõlemad mängud kulgesid sarnase tsenaariumiga, kus liidriroll vahetus mitmeid kordi, kuid otsustavad hetkes realiseeris vastane kindlamalt ning lõpuminutiteks otsustav vahe ikkagi sisse mängitud.

Turniiri raames toimunud viskevõistluselt meid esindanud Ragnar Jung ja Karl Kurmiste finaali ei pääsenud. Ragnaril jäi finaalipääsust puudu üks tabamus. Kõik fännid saavad Ragnari ja Karli sooritustele kaasa elada juba peagi Youtube`i vahendusel.

Lisaks omaenda kõrgetasemelistele mängudele avanes meile suurepärane võimalus külastada Kaunase Zalgirise kodumängule, kus “rohelised” võõrustasid Euroliiga vahegrupiturniiril Müncheni Bayerni.

„Esmalt kiitus kõigile, kes turniirist osa võtsid. Täitsa spordipoisid ja mis peamine, tore näha, et lastest on noormehed saanud, ehk reis möödus väga meeleolukalt. Ka mänguliselt jään sooritustega rahule. Ega me oma parimas seisus väljas polnud, kui pikkadel pühadel oli treening veidi kaootiline ja seega mõnel hetkel ehk mõni asi ununes ning füüsiline konditsioon polnud ehk teravaim. Aga igas mängus käis kõva taplus ja kergelt ei saanud „korvpallirahvas“ midagi, ei ühtki sentimeetrit väljakul ega korvi. Liidrer kandis oma rolli auga välja ja keegi ei kukkunud ansamblist välja. Kokkuvõttes loen turniiri ja kogu reisi, koos Zalgirise mängu külastusega, suurepäraseks kogemuseks. Ega väga tihti neid võimalusi ei avane. Seega suured tänusõnad oma Leedu sõpradele Zilvinasele ja Tomasele kutse eest,“ kiitis meeskonda ja korraldajaid treener Tanel Einaste.

Paneme palli käima!

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...