Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Tule Kossu Mängima / Sony PlayStation Prindi

 

 

Kõikide MTÜ Korvpalliklubi Viimsi uute õpilaste vahel, kes liituvad KK Viimsi, Kesklinna KK või GAG Korvpalliklubi spordiõppega (treeningutega) ajavahemikul 5.oktoober 2020 kuni 5.november 2020 ning osalevad treeningutel kuni 31. jaanuar 2021, sh määravad sporditegevuse toetuse saajaks MTÜ Korvpalliklubi Viimsi ning tasuvad Liikmemaksu vastavalt MTÜ Korvpalliklubi Viimsi Sisekorraeeskirjas sätestatutele, loositake 1.02.2021 välja mängukonsool Sony 500GB Playstation 4 Slim.

  • Loosimises saab osaleda ka MTÜ Korvpalliklubi Viimsi õpilane, seisuga enne 1.septembrit 2020.a, kutsudes uusi õpilasi MTÜ Korvpalliklubi Viimsi spordiõppega liituma. Sellisel juhul osaleb õpilane loosimises juhul, kui tema ees- ja perekonnanimi on märgitud ajavahemikul 29.september kuni 28.oktoober 2020 MTÜ Korvpalliklubi Viimsi spordiõppega liituva õpilase „Tasuta proovitreeningud“ ankeedi  väljal „Sõbra või tuttava soovitus“ ja “Soovitaja“.
  • Loosimisel osalemise tingimusteks on
    • Liikmemaksu võlgnevuste puudumine;
    • Sporditegevuse toetuse saajaks on määratud MTÜ Korvpalliklubi Viimsi.

Üldtingimused: Kampaania tingimused on dokument, mis reguleerib MTÜ Korvpalliklubi Viimsi (edaspidi Korraldaja) poolt korraldatava liitumismängu põhimõtteid ja reegleid, mis on kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.

 

Kampaania korraldaja: MTÜ Korvpalliklubi Viimsi, Begoonia 3, Viimsi vald

Kampaania toimumise aeg: Kampaania toimub 29.09-31.01.2011.a.

Kampaania auhind: Kõigi liitumismängus osalejate vahel loositakse välja Sony 500GB Playstation 4 Slim, väärtuses 349.99€.

 

Sony 500GB Playstation 4 Slim - Sony 500GB Playstation 4 Slim mängukonsool on kõige väiksem, vaiksem, õhem ja kergem Playstation 4 mängukonsool:

 

Osalemine:

Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Korraldaja poolt käesolevates reeglites.  Kõik Korraldaja otsused kampaania läbiviimisel on lõplikud ning kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.

Kampaanias osalemissooviks loetakse kõiki MTÜ Korvpalliklubi Viimsi spordiõppega liitujaid ja soovitajaid vahemikus 29.september kuni 28.oktoober 2020:

  • Kõikide uute õpilaste vahel, kes liituvad KK Viimsi, Kesklinna KK või GAG Korvpalliklubi spordiõppega (treeningutega) ajavahemikul 29.september 2020 kuni 28.oktoober 2020 ning osalevad treeningutel kuni 31. jaanuar 2021, sh määravad sporditegevuse toetuse saajaks MTÜ Korvpalliklubi Viimsi ning tasuvad vastavalt MTÜ Korvpalliklubi Viimsi Sisekorraeeskirjas sätestatutele liikmemaksu, loositake 1.02.2021 välja mängukonsool Sony 500GB Playstation 4 Slim.
  • Loosimises saab osaleda ka MTÜ Korvpalliklubi Viimsi õpilane, seisuga enne 1.septembrit 2020.a, kutsudes uusi õpilasi MTÜ Korvpalliklubi Viimsi spordiõppega liituma. Sellisel juhul osaleb õpilane loosimises juhul, kui tema ees- ja perekonnanimi on märgitud ajavahemikul 29.september kuni 28.oktoober 2020 MTÜ Korvpalliklubi Viimsi spordiõppega liituva õpilase „Tasuta proovitreeningud“ ankeedi  väljal „Sõbra või tuttava soovitus“ ja “Soovitaja“.
  • Loosimisel osalemise tingimusteks on
    • Liikmemaksu võlgnevuste puudumine;
    • Sporditegevuse toetuse saajaks on määratud MTÜ Korvpalliklubi Viimsi.

 

Osalemisõigus: Kampaanias võivad osaleda kõik Eesti Vabariigis alaliselt elavad füüsilised isikud.

Loosimine: Kampaania auhind loositakse välja 1.02.2021.a., tööpäeva jooksul.

Loosimine toimub  MTÜ korvpalliklubi Viimsi kontoris, vähemalt 3 liikmelise komisjoni poolt.

Korraldaja võtab võitjatega ühendust esitatud andmete alusel. Auhinna võitjatele saadetakse e-kiri või helistatakse loosimisele järgneval päeval, et teavitada teda võidust.

Juhul, kui võitja kontaktandmed ei ole õiged või temaga pole võimalik 1 nädala jooksul ühendust saada, on Korraldajal õigus jätta auhind väljastamata. Kui võitja ei ole hiljemalt 1 (ühe) kuu jooksul pärast auhinna väljakuulutamist auhinda vastu võtnud, on Korraldajal õigus jätta talle auhind välja andmata. Auhinna vastu võtmise õigsuse tõendamiseks peab võitja Korraldaja nõudmisel tõendama oma isiku vastavust auhinna võitjana.

Kampaania auhinda ei asendata teist liiki auhinnaga ega hüvitata rahas, va juhul, kui auhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga Korraldaja otsusel. Teave loosimise tulemuste kohta avaldatakse Korraldaja  kodulehel www.kkviimsi.ee hiljemalt 2 (teisel) tööpäeval pärast auhinna loosimist.

 

Muud sätted: Korraldaja kasutab Kampaanias osalevate isikute andmeid (nimi, e-posti aadress, telefon) ainult Kampaania auhinna üleandmiseks ja osaleja nõusolekul edaspidi info ja pakkumiste edastamiseks. Andmeid ei kasutata muudeks eesmärkideks ja ei edastata kolmandatele isikutele, organisatsioonidele jmt.

Loosimises ei tohi osaleda MTÜ Korvpalliklubi Viimsi töötajad ning nende pereliikmed.

Kõik Korraldaja otsused Kampaania läbiviimisel on lõplikud ning kõigile Kampaanias osalejatele kohustuslikud. Korraldajale jääb õigus muuta Kampaania reegleid, teavitades sellest eelnevalt avalikkust Korraldaja kodulehel www.kkviimsi.ee  .

Vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja loosimata ja/või auhinnad võitjatele üle andmata, teatades sellest koheselt meedia vahendusel.

 

Korraldaja loeb vääramatuks jõuks asjaolu, mida Korraldaja ei saa mõjutada ja mõistlikkuse põhimõttest lähtudes ei saa temalt oodata, et ta Kampaania väljakuulutamise ajal selle asjaoluga arvestaks või seda väldiks.

 

Tarbijamängus osalejatel on õigus esitada kampaania osas pretensioone kuni 2.02.2021, tehes seda kirjalikult ning edastades need Korraldaja kontorisse aadressil Begoonia 3, Viimsi vald 6.

Kõikidele pretensioonidele vastatakse 14 kalendripäeva jooksul, alates nende kättesaamisest.

 

MTÜ Korvpalliklubi Viimsi

Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...