Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi 3:3 Korvpall. Tulemused (1)
11.05.2009
Laupäeval, 9.mai toimus Viimsi Kooli Spordikompleksis järjekorras neljas Viimsi 3:3 Korvpalliturniir. Seekordne turniir toimus Viimsi valla 90.sünnipäevaürituste raames. Viimsi 3:3 korvpalliturniiri näol on tegu omanäolise sündmusega, kus 3:3 tänavakorvpalli mängitakse sisetingimustes. Läbi aastate ongi turniiri eesmärgiks tõmmata joon alla saali- ja juhatada sisse suvine tänavakorvpalli hooaeg.
Aastatega on tõusnud turniiri korralduslik ja sportlik tase ning laienenud osalevate meeskondade geograafia. Lisaks meeskondadele Viimsist ja Tallinnast osalesid seekordsel turniiril meeskonnad Keilast, Koselt, Sakust, Jürist, Lääne-Virumaalt ja Pärnumaalt.
Ühtekokku osales turniiril kolmes noorte ja ühes meeste vanuseklassis 38 meeskonda. Meeste sarjast osavõtvate meeskondade arv (16) ei jää enam sugugi alla suvistest Eesti Tänavakorvpalli Meistrivõistlustest osavõtvate meeskondade arvule.
Läbi päeva toimus neljal platsil 75 pallilahingut, millest võttis osa ligi 150 korvpallurit!

Kõige nooremate poiste ( poisid sündinud 98) sarjast võttis osa kuus meeskonda, kes jaotati kahte alagruppi. Alagrupiide kaks paremat jätkasid võitlust esikohale, kolmandad kohad selgitasid välja viienda- ja kuuenda koha.
Esikoha heitlusele jõudsid A-alagrupi võitja Virumaa PK ning sama alagrupi II koht KK Viimsi I, kes poolfinaalis suutis alistada Väike-Maarja meeskonna.
Tulisest finaalist väljus kõige napima eduga Virumaa PK meeskond, kes alistas 10:9 KK Viimsi I meeskonna. III koht kuulus Väike-Maarja KK-le, kes mängis üle H-Spordi esinduse.
I koht Virumaa PK; II koht KK Viimsi I; III koht Väike-Maarja KK.

95 poiste sarjas osales kaheksa meeskonda, kes jaotati kahte neljaliikmelisse alagruppi. Alagrupi kahel paremal seisid ees poolfinaalid ja seega säilis võimalus heidelda turniiri esikoha eest. Kolmandale ja neljandale kohale olid mängud selleks korraks lõppenud.
Finaalmängule jõudsid A-alagrupi II koht SK Nõmme I. Selleks alistati poolfinaalis B-alagrupi võitnud meeskonna Must ja Teised ( KK Viimsi 95).
Teisest poolfinaalist väljus võitjana KK Viimsi 96, kes peale veidi ettevaatliku turniiri algust ja alagrupis saadud teist kohta, näitas üha paremat mängu ning alistas kindlalt A-alagrupi võitja SK Saku esinduse.
Finaalis nooremate Viimsi poiste jõud siiski rauges ja Nõmme „jõud võttis oma”.
Ülipõneva ja lisaajale jõudnud III koha mängu võitis SK Saku, kuigi ka Must ja Teised omas mitut võimalust „äkk surmani” peetud kohtumine enda kasuks pöörata...
I koht SK Nõmme I; II koht KK Viimsi 96; III koht SK Saku.

Ka 90 poiste
sarjas osales kaheksa meeskonda. Meeskonand jaotati kahte neljaliikmelisse alagruppi ning võitja selgitati sarnaselt 95 poiste turniirile.
Finaali jõudis Tänavakorvpalli eelmise aasta Eesti meistermeeskond Mehed Sukkpükstes ja Pelikaanos. Meister võttis ka seekord, tulemusega 10:6, oma!
Kolmanda koha selgitasid kaks Korvpalliklubi Viimsi õpilastest moodustatud meeskonda. Seekord oli meeskond Juku tulemusega 11:6 üle Piim Tiim-ist.
I koht Mehed Sukkpükstes; II Pelikanos; III Juku.

Teist aastat järjest kogus enim populaarsust meeste võistlussari, millest võttis osa koguni 16 meeskonda. Meeskonnad jaotati nelja alagruppi, kus kahel parimal säilis lootus võidelda esikoha eest.
Alagupiturniiril jõudsid veerandfinaalidesse seega kaheksa ja sealt juba edasi poolfinaalidesse neli meeskonda.
Ilma suurte üllatusteta moodustasid poolfinaalpaarid just kõik oma alagrupi võitnud meeskonnad.
Esimeses poolfinaalmängus kohtusid A- ja C- alagrupi võitnud meeskonnad KK Viimsi ja kõrgelt lennata armastav Ei, Emotsioon, kus tegid kaasa ka tuntud street-ballerid Anthony Enden ja Erik Luts. Ühelt poolt nooruse lennukus (Ei, emotsioon) ja teiselt poolt veteranide mängutempo, soosis õnn ja visketabevus siiski KK Viimsi esindust. Seisult 8:8 tabas KK Viimsi otsustava 2-punkti viske, mis lõpetas ka mängu.
Teises poolfinaalis käis meeskond Anneli, samuti tabavate kaugvisete toel, 10:1 üle BC Haabneeme esindusest.
Finaaliks oli siiski kodumeeskonna, KK Viimsi jõud raugenud, Anneli võttis agressiivse mänguga võidu, 10:3.
Kolmanda koha mängus käis BC Haabneeme üle Ei, Emotsioonist 10:5.
I Anneli; II KK Viimsi; III BC Haabneeme.
 
 
Turniiri peatoetaja Viimsi vald.
Turniiri toetas KulKa.
Auhinnalaua katsid NIKE, SPORTLAND, SANDISK.

Täname kõiki mängijaid, kohtunikke ja publikut sportliku ja meeleoluka päeva eest!

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...